(093)5269015        

 (0800)210478     (057)7285215

  shop@alufix.com.ua

Т-подібний торцевий з'єднувач, 4545 45х45 45x45 45x45, паз 10мм. Товщина 15мм.

 У комплекті поставки 1 штука без кріплення. Торцевий з'єднувач може використовуватися як фланцевий з'єднувач двох верстатних профілів встик (потрібно дві штуки), а також як з'єднувач в 90 градусів (потрібно одна штука).

Модуль з'єднувача попередньо фіксується в центральному каналі торця алюмінієвого конструкційного профілю за допомогою різьбовитискувального гвинта (не в комплекті поставки).

Монтаж до іншого профілю під час монтажу встик здійснюється чотирма парами гвинт+гайка по бічних поверхнях у передбачених кишенях.

Монтаж у прямий кут здійснюється двома парами гвинт + т-гайка або пазовий сухар. Т-гайка або пазовий сухар встановлюються в поздовжньому пазі протилежного профілю. Зручно використовувати також підпружинені пазові сухарі. 

Матеріал - легований алюміній, без порошкового фарбування. 

* Торцеві з'єднувачі для верстатних профілів мають на своїх підошвах спеціальні виступи - пазові язички, які виставляють торцевий з'єднувач строго на одній осі до паза верстатного конструкційного профілю. Під час складання конструкцій з верстатним профілем без таких з'єднувачів уже не обходяться.

Характеристики міцності кутників для верстатних профілів, які ми постачаємо, ідентичні зазначеним у фірмових каталогах Bosch або Item.

ALUFIX має у своєму розпорядженні власний склад кріплення, з'єднувачів і приладдя для верстатних профілів з алюмінію - замовлення комплектуючих по Україні буде відправлено без затримок.
Перевірте наявність комплектуючих на верстатний профіль у вкладці "Доступність" або зверніться на наші контакти.
Для визначення приналежності монтованого профілю до певного стандарту з'ясуйте ширину паза, товщину стінки верстатного профілю, а також порівняйте геометрію перерізу паза із зазначеними в каталогах Bosch і Item.
Ознаками приналежності профілів до певного стандарту слугують також розміри отворів центральних або кутових каналів верстатного профілю. Якщо у вас є якісь сумніви або неясності, зверніться на наші контакти.

Доступность
у наявності

Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
    Плохо           Хорошо
Captcha

10468 | Т-подібний з'єднувач, 45x45mm, паз 10

  • Код товара: 10468
  • 441.84 грн


Доступные опции


Теги: торцевой модуль